Thursday, June 20, 2013

Roti jala - the best in Alor Setar

Assalamua'laikum and gd morning!

Entry hari ni pasal makan-makan. The best roti jala in Alor Setar or Kedah. Anda peminat roti jala? Roti jala is not my fav tapi roti jala yang saya nak share ni memang sedap. Ayah dan mak mertua saya yang tinggal di Jitra pun mai breakfast kat sini, jauh tak, hehe. 


Roti jala dia besar, lembut. Pakcik yang dok buat roti jala ni kerja nonstop, banyak permintaan especially weekends, eh tak penat ke, hehe. Ada banyak kuah boleh pilih, kari ayam, kari daging, kuah durian. Selain tu ada menu mi kari, moi sup, peknga, lontong, pulut kuning, pulut kuah durian, nyum2!


Nan Roti Jala
No 19/20 Perkarangan Stadium Darul Aman
Kak Ja : 017-4301725 / 012-5368107


     

2 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

mcm best ja....

purpleyellow said...

sodapppppppppppp terliu2qqqqqqqqqqqqqqq